Blogg

Sicken blåst.

2013-05-05 08:48 | 0 kommentarer

Bästa torkvädret idag, passa på att tvätta och hänga ut, torkar på nolltid.  Det går även bra att räfsa löv och skräp bara man ser till att göra det i rätt riktning, då hjälper blåsten till att få iväg allt utan att man behöver använda skottkärra eller dyl. blåser det in till grannen?, kan väl ingen hjälpa det är vädrets makter som bestämmer.  Nu är det bara en liten ynka ishög kvar på tomten så sköönt, nu börjar också gräset mellan hålen titta fram, skulle behöva sån't där gräsmattsplåster dom gör reklam för på tv;n.  Men då skulle jag behöva sätta nät runt varje "plåster" annars blir det ju utspritt över hela backen på nolltid eftersom hundarna älskar att "hjälpa till".  Kanske ska satsa på asfalt istället och köpa en borstmaskin istället för gräsklippare.  

Nu börjar agilityhindren komma fram på gräsmattan, det är ett riktigt vårtecken här hos oss. Så ska man ju träna också, har anmält till några tävlingar så nu måste vi komma igång.

Det börjar närma sig träningshelg med Zuki, vi har så erbarmeligt dålig kondition (i alla fall jag) så det känns nästan lite jobbigt men det ska väl gå ändå hoppas jag.

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull