Blogg

inofficiell utställning i Ludvika 11 april 2015

2015-04-12 10:56 | 1 kommentarer

Nu har mirakelspetsbarnen gjort debut i utställningsringen, det gick över förväntan och båda skötte sig riktigt bra. Vi har skam till sägandes inte tränat speciellt mycket.

Det var som vanligt en trevlig välordnad utställning om bortser från krångel med nummerlappar och PM som inte kom ut till en del utställare som dom skulle, det var dock INTE Ludvika BK;s fel. Trevligt att träffa vänner och bekanta som alltid.

Vill tacka Brukshundklubben som orkar ordna med utställning varje år.

DSC_7113           DSC_0098           DSC_7079

Wimsa BIR HP och BIG-4       Tuva BIR HP BIG-reserv


Sökträning

2015-04-07 10:14 | 0 kommentarer

Igår var Zuki och jag på vårens första sökträning, helt fantastiskt roligt!   Tror aldrig jag sett min älskade collie så glad, förväntansfull och taggad, det har gått nästan ett helt år utan träning.

Tänkte att vi kanske måste backa något steg i träningen när det var så längesedan men ville i alla fall kolla hur hon skulle göra nu. Zuki har inte glömt något vad det gäller sök lite ivrig i början och blindmarkerade men efter tillsägelse och nyskick så gjorde hon precis det hon skulle göra, duktig hund! Både hund och matte är i dålig kondition så det blev inte så många skick denna träning men det ska förhoppningsvis bli bättre.    

Vill tacka mina sökträningsvänner för att jag får vara med trots att jag är skröpplig, ni är guld värda!

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull