Blogg

Oroligt!

2015-01-18 09:14 | 1 kommentarer

Det nya året börjar både med spänning och oro, fredag den 9:e vaknade jag efter att tagit en liten eftermiddagslur med domningar i höger sida, mycket otäck känsla och jag blev skiträdd! Efter telefonsamtal med sjukvårdsupplysningen och 112 så blev det ambulans först in till Ludvika därefter till Falun och akuten. EKG, blodprover och blodtryck togs, olika övningar för koll av stroke gjordes + huvudröntgen, så beslutades att jag skulle ligga kvar för observation. Eftersom det var fullt på avd 29 så fick jag ligga på infektionsavdelningen!!! Observationen var lika med noll, en gång på hela natten var det en som tittade in genom fönstret i dörren, hur skulle den personen veta om jag sov eller var död? Ska försöka göra en anmälan om detta, inget ont om personalen, dom är fantastiska och gör allt dom kan för patienterna det är något annat som är fel i vår sjukvård. Fick åka hem på permission över helgen och sedan tillbaks på måndagen för ultraljud på halsartärerna. Allt såg tack och lov ut att vara ok men jag har troligtvis drabbats av en så kallad TIA. Nu har jag fått mediciner och ska gå på rehab så jag hoppas att det räcker med detta.

Tack och lov har jag barn, vänner och bekanta som ställer upp för mig, ett stort TACK till alla som hjälper mig med både det ena och det andra! 

Var rädda om varandra!,  livet kan förändras på en sekund.

Har  ju trevliga saker att se fram mot också, Humlan är nu anmäld till Crufts i England så nu planerar vi för fullt för detta äventyr.

 

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull