Blogg

För omväxlings skull

2015-07-10 10:15 | 0 kommentarer

För omväxlings skull kan jag skriva om något trevligt. Jag har fyllt år!, (61) det blev en riktigt lugn och skön dag . När man nått upp i min ålder så är det ju ingen höjdare att fylla år tycker jag man skulle kunna vända och bli yngre istället, det vore väl kul?

På kvällskvisten var familjen samlad och vi fikade, jag fick mina presenter och eftersom jag inte blev fotad när jag fyllde 60 så tog Rebecka några nu, ni får gärna skratta, det gör jag själv, jag bjuder på det. 

61 år  DSC_0274  Fina sköna tshirts

Läser bruksanvisningen...

Tack Tack mina barn, måg och Games! 

Vill även passa på att tacka för alla hälsningar från mina vänner på facebook det värmer i det gamla hjärtat. 


Eländet bara fortsätter.

2015-07-05 10:22 | 2 kommentarer

Får väl kalla denna bloggen för "gnällbloggen" eftersom oturen bara fortsätter.

När jag väl börjat återhämta mig från operationen och hundarna klarat av kennelhostan så upptäcker jag att vovvarna kliar sig mycket, efter undersökning kom jag fram till att dom fått rävskabb! Iväg till veterinär och få skabbmedel utskriven, dyr historia!!!

Så kom då sommaren till slut och vi skulle åka ut till sommarstugan och njuta, vad gör jag då?, ramlar baklänges från en stol och slår i ryggen med ett brak i golvet, herrejösses vad ont det gjorde, pojkarna fick lyfta upp mig i stående läge och vandra runt lite med mig så jag förstod att jag ändå kunde gå. Börjar nu bli bättre men kan fortfarande inte röra mig så bra, inte lyfta nå´t tungt, fasen!, jag som har så mycket att göra!

Få se vad som händer härnäst?, det som inte dödar det härdar sägs det, jag börjar i alla fall bli väldigt trött på all otur nu.

Hoppas ni andra har det bra i sommarvärmen och att ni njuter av det ni gör. 

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull