Blogg

I väntans tider.

2016-02-29 08:53 | 0 kommentarer

Nu är det så där igen, vänta och åter vänta, på vad?, jo jag väntar på valpar, jag väntar på våren, jag väntar på att få ögat att fungera, finns mycket att vänta på. 

Under tiden så får man syssla med något, ta promenader med vettvillingarna till exempel, det är spännande och tålamodsprövande men dom tycker det är roligt. 

Försöker ju även träna nosework, några har nog börjat fatta vad jag vill att dom ska göra, det roliga är att gamla Kira (14år) tycker det är så skojjigt, det är aldrig försent att lära gamla hundar något och det är så tacksamt måste jag säga.

Bara Mars månad kvar nu sedan är det VÅR! Jag längtar efter att kunna gå ut utan att bylta på sig en massa extra kläder, klippa gräs och pyssla med blommor. Längtar efter att få ligga i gräset och mysa med valpar, ja det är mycket att vänta på och längta efter! 


Så kom den dagen.....

2016-02-13 11:31 | 0 kommentarer

Så kom den dagen jag inte riktigt ville, Helix har flyttat till sin nya familj. Jag vet att han får det så bra en hund kan få, rara trevliga människor som kommer att ta väl hand om min lilla stjärngosse.

DSC_8876

Lycka till Desirée och Peter med den lilla!

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull