Blogg

Höstens höjdpunkt!

2016-09-21 10:17 | 0 kommentarer

Nu har jag klarat av höstens höjdpunkt!,  KM i agility! Som vanligt blev det en mycket trevlig samvaro med agilitykompisar och för ovanlighetens skull var vädret helt okay, det kom bara LITE duggregn i någon minut och knotten var på plats som sig bör.
En liten nostalgitripp blev det också när belysningen slocknade, då tänkte jag på hur det var innan vi fick lampor på agilityplanen, vi sprang faktiskt i mörkret på kurserna och dom svarta hundarna såg vi inte var dom var, en gång körde en deltagare in med bilen på agilityplanen och satte på lyset så vi skulle se lite i alla fall. 

Min älskade Tekla som är min bästa agilityhund fick inte vara med detta år då hon har gått på smärtstillande för smärta i höger höft, hoppas det är tillfälligt.
Zuki, min fina Collie fick tävla  och jag måste då säga att hon är fantastisk!, synd att hon måste släpa på en ovig och långsam förare, hon gorde sina lopp med bravur så vi hamnade på en 7;e plats.

 

small
1. Malin och Caeli
2. Lasse och Athena

3. Anneli och Romeo 

Medium
1.Fredrik och Vix
2. Anna och Zoë
3. Lasse och Cinna

Large
1. Anna och Asta
2. Sofia och Doris 
3. Sofie och Smilla

Vi har även fått veta att Siba har fem valpar i sin mage och nu är det bara 10 dagar kvar till förlossningen, så spännande! 

Siba 20140517     Cain 1

SE43493/2012                                      SE10565/2012
Soybex Strong Licorice (Siba)     Wychlea Fox At Dayligh (Cain)

                         Båda UA på patella och ögon.

                               Valparnas stamtavla.

Välj språk/pic a language.

Ewa

DSC_3952
Jag och Soya med sin tredje valpkull